Bändiläisten esittelyä

Tässä muusikkoja, joista kokoonpanomme koostuu. Tarvittaessa heitämme verkkoja syvemmällekin muusikkomereen.

Tina Salminen – laulu

Tina WEB (16)
Asko Rantanen Photography

Tina on laulanut ja esiintynyt koko ikänsä ja on ammatiltaan kulttuurituottaja. Hän laulaa tämän cover-bändin lisäksi myös The Leaves of Autumnin solistina. Vuonna 2017 hän julkaisi levyn Tina’s Mingle Manglen, jossa hänen äänensä kuuluu eri genreissä. Tina rakastaa myös musikaaleja ja joululauluja, sekä esiintyy prinsessana lasten tapahtumissa ja juhlissa. Tinan ääni taipuu moneen ja hän taitaa suomen-, englannin- ja ruotsinkielisten biisien lisäksi myös jonkin verran brasilian portugalia.

Viljami Viktors – kitara

PB240043.jpg
©️Lari Heinonen Kauppakeskus Mylly 2018

Viljami Viktors ja Tina tapasivat eräänä päivänä Turun Börssissä, kun Tina etsi kitaristia joulukiertueelle. Homma synkkasi heti ja nyt Tina ja Viljami ovat keikkaileet yhdessä useamman vuoden. Usein ollaan piipahdettu tapahtumissa ja ravintoloissa laulu + kitara-duona. Viljami on taitava kitaristi, ja hän soittaa mieluusti rankempaakin rokkia näppärin sormin. Vaikka Viktors ei vielä ole keikoilla laulanut sooloja, hänelle laitetaan mikki, sillä hänellä riittää aina sanottavaa ja lentää läppä. Viktors lähtee mieluusti myös irtokeikoille soittelemaan instrumentaalista fiilismusaa tai lähes mitä vain muihin kokoonpanoihin tai säestämään laulajia.

Miten bändin muut jäsenet kuvailevat Viktorssia: humoristinen, syrän paikoillaan

 

Viljami Sainio – koskettimet, laulu

Musical duo

Viljami Sainio tuli mukaan Tinan ja Viktorssin keikalle kerran ja siitä triomme tie lähti käyntiin. Sainiolta onnistuu koskettimien soitto ja hänellä on komea, lumoava lauluääni, joka kantaa kauas. Vaikka Sainiossa asuu monipuolinen taiteilija teatteriharrastuksensa ja laulukeikkojen osalta, hän on silti myös bändin järjestelmällisin henkilö: toisin kuin kaimallaan – laput on aina järjestyksessä ja Teosto-ilmoitukset tehdään ripeästi. Hän on yrittäjä, laulun ja soiton opettaja sekä opiskelee myös lakia.

Miten bändin muut jäsenet kuvailevat Sainiota: Suomen Elton John

 

Midis – beatbox, rummut, kitara

62586891_2376692409254029_2795043980411142144_n
Kuva: Pette Rissanen

Midis on tullut uusimpina muusikoina mukaan keikoille. Midis loistaa erityislaatuisesti beatboxauksessa ja on täten siis itse soitin. Beatboxin rinnalla myös oikeat lyömäsoittimet, kuten rummut ja kajon soivat, sekä kitarakin pysyy kädessä. Tarvittaessa onnistuu taustalaulut ja Midis hallitsee myös improvisaatiomusailun tekniikat. Nuoresta iästä huolimatta keikkakokemustakin on kerääntynyt ihan kiitettävästi.

Miten bändin muut jäsenet kuvailevat Midistä: kävelevä komppi

 

Link – sello, ukulele, laulu

Tina ja Link (EG) sekä Sainio ovat työskennelleet teatteriproduktioissa yhdessä ja yhteisiä intressejä riittää. Linkillä on ihana lauluääni ja hän taitaa sekä soolot, että taustalaulut. Lisäksi hän soittaa selloa ja ukulelea ja taipuu monenmoiseen musatyyliin.

Miten bändin muut jäsenet kuvailevat Linkiä:

 

Neiti Ö – laulu, improlaulu

62527987_311560243124544_4161380722034081792_n.jpg
Kuva: Pette Rissanen

Neiti Ö, Nina Erjossaari on kaarinalainen monilahjakkuus, joka on mm. improvisaatiobiisien ammattilainen, biisintekijä ja ohjaaja. Nina tulee silloin tällöin mukaan toiseksi laulajaksi häihin ja tekee myös hääpareille ihka-omia häävalssi/häätanssi-biisejä, joista voit lukea lisää täältä.

 

Isompiin kokoonpanoihin värväämme keikkakohtaisesti vierailevia muusikoita ja esiintyjiä. Yhteistyö toimii myös kaarinalaisen Laulusaaren kanssa, jossa löytyy osaamista myös biisi-improvisaatio-puolella.